2015-09-22 07:49:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Hallgassa meg a tanácsokat

Napi horoszkóp szeptember 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Csak saját magára hallgasson, tegye azt, amit helyesnek tart, és örömöt szerez önnek! A környezetében élők ugyan jót akarnak önnek, ám tévednek, úgyhogy menjen nyugodtan a saját feje után. Este próbáljon meg relaxálni, egy nagy kád illatos fürdő most különösen jót tenne.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma a Bak jegyéből üdvözli Önt. A nap nagy része álmodozással telik, gyakran elkalandozik a figyelme a munkáról. Lehet, hogy valaki a kollégái közül felkeltette az érdeklődését? A Vénusz jó fényszögben van az Uránusszal, ez álomszép estét ígér.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, most könnyen megtörténhet, hogy többet vállal, mint amennyivel meg tud birkózni. Ezután pedig ott áll a sok befejezetlen feladattal, és azt sem tudja, mihez kapjon… Kerülje el az ehhez hasonló helyzeteket!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval. Most nagyon kell figyelnie arra, mit mond, mert észre sem veszi, és vérig sérthet másokat. Maradjon fegyelmezett a vitákban is!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében, a Mars az Oroszlán jegyében áll. Ön most nagyon élénk, könnyen lelkesedik, ám sajnos ugyanilyen gyorsan ki is tud merülni. Ügyelnie kellene arra, hogy időnként rendesen ki tudja pihenni magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, ez komoly esélyeket jelez az ön számára. Lehetőséget kap arra, hogy leküzdje az akadályokat, és végre megvalósítsa az álmait. Most olyan megoldások jutnak majd eszébe, amelyeket már régen keresett. Tegye világossá az álláspontját mások előtt is!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében van, az Uránusz viszont szemben áll az ön jegyével. Most sok segítséget kaphat, mert a Hold a partnerség területét aktiválja. Új, érdekes emberekkel találkozhat. Komoly lépéseket tehet előre, főleg, ha másokkal közösen dolgozik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Elképzelhető, hogy rosszul méri fel a helyzetet, és téves következtetéseket von le a történtekből. Hallgatnia kellene az önhöz közel álló személyek tanácsaira! A párkapcsolata jól alakul, ez kárpótolja a nehézségekért.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, ez kiegyensúlyozottá teszi önt. Fordítson egy kis időt saját magára is! Pihenés, nagy séta a parkban – ez tenne igazán jót önnek!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Új tárgyalásokba, vagy nagy jelentőségű vállalkozásokba ne ma fogjon bele. Jobb lesz, ha csak a rutinfeladatokkal foglalkozik, és a belső hangjára figyel, mely megmutatja önnek a helyes utat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. Most enerváltnak érzi magát, tényleg nehezére esik felkelni. Legszívesebben a fejére húzná a takarót, és tovább aludna egy kicsit. A Mars szemben áll a Vízöntő jegyével, ez délutánra már elég lendülethez juttatja önt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. A pozitív oldaláról nézve ez a nap az együtt érző beszélgetések és a meglepő találkozások napja. A Vénusz az Oroszlán jegyében áll. Emiatt talán legyengül az önbizalma, pedig erre nincs oka!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: